Uudet nettisivut saivat myös uuden osoitteen: chodskypes.fi

3.6.2022

Vihdoin verkkosivut on saatu siirrettyä uuteen järjestelmään, Yhdistysavaimeen. Ja uusi, selkeämpi domain on nyt chodskypes.fi. Sisältöä on karsittu ja uusille sivuille on päätynyt se tieto, mikä vanhoilla sivuilla on ollut ajantasalla.

Suurin osa sivulla kävijöistä selaa nettiä pelkästään puhelimella. Nämäkin sivut näyttävät vähän erilaiselta mobiililaitteilla kuin tietokoneen näytöllä. Ulkoasun optimointi samanlaiseksi molempiin on haasteellista ja joissain kohtaa on tyydyttävä kompromissiin.

Sivujen päivitys on nyt helpompaa ja päivittäjiä tulee useampia. Järjestelmässä on omat ryhmät hallitukselle ja sen materiaalille, samoin kuin jalostustoimikunnalle ja jäsenasioille. Jäsenrekisteri onkin jo ollut Yhdistysavaimessa, mutta nyt on lisää toimintoja jäsensihteerin työn helpottamiseen.

Vanhat sivut ovat vielä olemassa. Sivuille on lisätty linkit uusille sivuille tai sivu on poistettu näkyviltä. Sisältöä poistellaan sitä mukaa kuin tarvittavat tiedot on siirretty uusille sivuille, muualle talteen tai poistettu. Linkkejä kuvasivuille on paljon ja ne pidetään toiminnassa vielä jonkun aikaa.

Tuntuuko, että sivuilta puuttuu jotain olennaista tietoa? Laita viestiä chp.kotisivut@gmail.com.

Ihanaa kesää :)

Terveisin nettiryhmä
Jaana, Riku & Sari-Elina
ja kukkanuuskuttelija Vinka